Cròniques de partits del cap de setmana 17/18 de febrer

Boet Mataró – Arenys Bàsquet Joventut: 70-68

Tot i el bon partit disputat a Mataró, amb destacades opcions individuals com Pep Busquets, Roger Almuni o Arnau Parrado; a més de tenir opcions fins al final, sobresurt el partit del jugador taronja, Faronte Drakeford, superant el rècord de valoració, amb 54. Brutal el seu partit de manera ofensiva i defensiva. Ara toca preparar ja el partit davant Menorca a casa, en un horari diferent, dissabte a les 16:30. De nou toca omplir el Fons de les Creus!

Júnior Femení – CB Sant Celoni: 37-47

Molt meritori el partit vist diumenge al matí. Amb novetats al joc, amb més llibertat, i amb molta igualtat fins al final. Gran defensa d’inici fins al final, amb bon moments de sortides de contraatac, que va fer veure un partit igualat gairebé fins als instants finals. Ara ja toca pensar en Matadepera i segur equip que arribarà la primera!

CB Palafolls – Cadet Masculí: 84-61

Partit on gairebé mai va tenir opcions d’emportar-se la victòria els nostres jugadors verds. En una pista complicada, tercer partit entre els dos equips, el Palafolls va imposar el seu ritme defensiu a partir d’una defensa zonal, que va fer complicar el moure la pilota i trobar bones opcions de punts.

Cadet Femení – Femení Osona: 42-60

Hem de tornar a recuperar sensacions, feeling, felicitat. Aquest equip ho ha de tornar a fer. Dissabte va ser un partit complicat, amb tres dolents quarts, i un acceptable quart final, on es va poder veure alguns dels punts a recuperar: velocitat, intensitat, ganes i lluita. Davant un equip experimentat, amb molt bon físic i bon encert ofensiu.

CB Llinars – Infantil: 80-77

Matx igualat, on podia guanyar el nostre equip o els vallesans. Tot depenia de l’encert i les bones lectures finals. Finalment, per tres punts, l’equip vermell de Llinars es va emportar el partit i la victòria, en un altre meritori partit dels nostres infantils, disputant sempre tots els partits i tots els quarts, en un gran joc coral de tot els components.

Joventut de Badalona – Preinfantil Masculí: 63-51

Jugar a l’Olímpic sempre és un goig, i aquest grup de jugadors van realitzar un molt gran partit dissabte a la tarda; disputant sempre cada quart, amb ganes, il·lusió i saber fer. No era fàcil, però van deixar al costat els nervis i s’ha de posar en valor el treball de cada jugador i dels dos entrenadors.

Preinfantil femení – CB Les Franqueses: 28-40

Les nostres noies van realitzar uns sis primers quarts grans, molt grans. Al final la benzina no va arribar pels vuit quarts, però de nou veiem un gran partit de les preinfantils, dissabte davant un equip físicament brutal.

CB Sant Celoni – Mini A: 53-76

Deixant enrere la primera derrota davant Premià, l’equip del mini A ha tornat al camí de la victòria. Tot i les baixes, van disputar un gran matx, amb molts punts i punts a treballar, el seté quart om l’equip de Sant Celoni es va apropar al marcador.

Mini B – Bàsquet Alella: 40-50

Primer contra segon. Alella davant Arenys. Gran bàsquet el vist dissabte al matí al Fons. Partit disputat, ofensiu, amb bones accions defensives. Al final l’equip d’Alella seguirà al capdavant de la classificació, però s’ha de tornar a dir que aquest mini evoluciona cada dia més.

Premini 1 – CB Prat: 35-49

De nou el premini d’Ousama Karkri va jugar davant un dels clubs històrics de Catalunya, aquesta vegada davant CB Prat. I no van perdre mai les ganes per guanyar el partit. Al final el bon encert visitant, va fer decantar la balança. Ara ja a pensar en Santa Coloma.

CN Caldes – Premini 2: 34-30

Un altre partit igualat, com l’Infantil, i de nou derrota. Els més menuts van oferir un matx seriós, amb alternança al marcador, però que finalment es va emportar els vallesans de Caldes.